"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

45.000€ πρόβλεψη για Εξοδα Κηδείας Δημάρχων το 2011!!! Δήμος Γλυφάδας


O κ.Κόκκορης και το οικονομικό του επιτελείο ( Αστρολόγοι Μέντιουμ!!) έχουν προβλέψει ότι το 2011 θα πεθάνουν και οι 4 εν ζωή πρώην Δήμαρχοι Γλυφάδας οι κύριοι: Σούφης, Λανδράκης, Σφακιανάκης και Θεοδωρόπουλος!!! Δεν εξηγήται αλλιώς το κονδύλι 45.000€ που αναφέρεται στον προϋπολογισμό του Δήμου Γλυφάδας για Εξοδα Κηδείας Δημάρχων και Προέδρων Κοινοτήτων. Κάναμε μια μικρή έρευνα αγοράς και μάθαμε ότι μια καλή και αξιοπρεπής κηδεία κοστίζει γύρω στις 5.000€ άρα και στην ακραία περίπτωση που συμβεί το μοιραίο, πράγμα που απευχόμεθα, στους 4 πρώην δήμαρχους μας, πάλι πολλά δεν είνα βρε παιδιά τα 45.000€ !!!!!!

Να που πάνε τα λεφτά Κύριoι Ραγκούση Παπακωσταντίνου και Πάγκαλε

Στον κωδικό του προϋπολογισμού του δήμου Γλυφάδας (6124), που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του,  είδαμε ότι έχει προβλεφθεί κονδύλι αξίας 45.000 ευρώ για Εξοδα Κηδείας Δημάρχων και Προέδρων Κοινοτήτων. Ναί σωστά διαβάζετε, υπάρχει τέτοια πρόβλεψη. Αναρωτιέμαι ποιόν είχε στο μυαλό του ο συντάκτης του προύλογισμού και με ποιόν το συζήτησε. Κατ' αρχήν πόσο κοστίζει μία Κηδεία  για κάποιον κοινό θνητό που δεν είναι αρχηγός κράτους.(φαντάζομαι ότι με 45.000 ευρώ θα περιφέρουν τον αποθανόντα πάνω σε κιλλίβαντα πυροβόλου όπλου συνοδευόμενο απο τιμητικά αγήματα) και κατά δεύτερον πόσοι τέλος πάντων πρώην Δήμαρχοι της Γλύφάδας υπάρχουν εν ζωή που μπορεί να πεθάνουν αιφνιδίως το 2011 ώστε τα έξοδα να φθάσουν τις 45.000 ευρώ. Εκτός και εάν οι προβλέψεις τροφοδοτήσουν άλλες δραστηριότητες…

Βρήκαμε παπά να θάψουμε καμπόσους

Στον κωδικό του προϋπολογισμού του δήμου Γλυφάδας (6124) είδαμε ότι έχει προβλεφθεί κονδύλη αξίας 45.000 ευρώ για Εξοδα Κηδείας Δημάρχων και Προέδρων Κοινοτήτων. Ναί σωστά διαβάζετε, υπάρχει τέτοια πρόβλεψη στον Προϋπολογισμό του Δήμου.

Αναρωτιέμαι ποιόν είχε στο μυαλό του ο συντάκτης του προύλογισμού και με ποιόν το συζήτησε.
Κατ' αρχήν πόσο κάνει μία Κηδεία (φαντάζομαι ότι με 45.000 ευρώ θα περιφέρουν τον αποθανόντα πάνω σε κιλλίβαντα πυροβόλου όπλου συνοδευόμενο απο τιμητικά αγήματα) και κατά δεύτερον πόσοι τέλος πάντων πρώην Δήμαρχοι της Γλύφάδας υπάρχουν εν ζωή που μπορεί να πεθάνουν αιφνιδίως το 2011 ώστε τα έξοδα να φθάσουν τις 45.000 ευρώ.

Κύριε Σφακιανάκη πως αισθάνεσθε τώρα τελευταία γιατί όπως βλέπετε στον Δημοτικό Μέγαρο της Γλυφάδας κάνουν Βουντού...
Για να μην χάνουμε όμως την ουσία. Ο προϋπολογισμός θα εξετασθεί εξονυχιστικά και φοβάμαι πως θα βγάλει πολλά τέτοια διαμάντια..

Καλή σας μέρα Κύριε Δήμαρχε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου