"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Το παραπέτασμα του Δημαρχείου Γλυφάδας εσχίσθη!!!

πηγή  http://www.vimaonline.gr/


Η αποκάλυψη τoυ έγκριτου portal ενημέρωσης vimaonline.gr,  συμφωνίας μεταξύ της τριανδρίας Κόκκορη Λανδράκη, Παπαδόπουλου μόνο απέραντη θλίψη και συγκρατημένη οργή μπορεί να προκαλέσει. Και λέω συγκρατημένη οργή, γιατί το μέγεθος της εξαπάτησης είναι τέτοιο, που καλό θα είναι να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι για να μην έχουμε επεισόδια γιαουρτοπόλεμου, όπως αυτά στην Κερατέα με τον κ. Πάγκαλο.


Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το Μνημόνιο Συνεργασίας, καλόπιστα μπορεί να πεί πως, δεν είναι κακό να αποτυπωθούν και επι χάρτου οι προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ του εκπρόσωπου υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ κ. Κόκκορη και των αδέσποτων προσκείμενων στην ΝΔ, όπως ισχυρίζονται κυρίων Λανδράκη και Παπαδόπουλου.

Ωστόσο, μετά την πρώτη σελίδα του μνημονίου, παρουσιάζονται τα σκοτεινά σημεία, τα οποία μόνο θλίψη και οργή μπορεί να επιφέρουν για την απίστευτη κοροϊδία η οποία παίχτηκε στις πλάτες όχι μόνο των οπαδών του ΠΑΣΟΚ, που έμμεσα και εν αγνοία τους προικοδότησαν οικονομικά τους κ. Παπαδόπουλο και Λανδράκη, αλλά και των οπαδών των δύο τελευταίων που βλέπουν με ξεκάθαρο τρόπο τώρα, πως και με ποιο τρόπο χρησιμοποιήθηκαν τόσο οι ίδιοι όσο και η ψήφος τους, δηλαδή ότι η στήριξη τους ωφέλησε τα ιδιοτελή κίνητρα τους.

Στην σελίδα δύο λοιπόν βλέπουμε την "Συμφωνία Συνδιοίκησης".

Αυτό αποτελεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς άπτεται ενός ευαίσθητου θέματος. Την χειραγώγηση και την υφαρπαγή ψήφου των ψηφοφόρων, αποκρύπτοντας ουσιώδεις πληροφορίες όσον αφορά την διαμόρφωση απόφασης ψήφου. Οι ψηφοφόροι και οι πολίτες της Γλυφάδας όφειλαν να γνωρίζουν ότι ο κ. Κόκκορης τον οποίο επρόκειτο να ψηφίσουν, στην ουσία παραχωρούσε ευαίσθητες λειτουργίες του Δήμου σε άλλους.

Τον κ. Κόκκορη θα ψήφιζαν για Δήμαρχο για να διοικήσει μόνος του, υπό τον έλεγχο της αντιπολίτευσης και του δημοτικού συμβουλίου. Δεν ψήφισαν για κανενός είδους "Συνδιοίκηση"!!!

Οι ευαίσθητες αυτές λειτουργίες είναι, αφενός το Γκολφ, το πλέον πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του Δήμου, που παραδόθηκε στον κ. Παπαδόπουλο, η διοίκηση μίας επιχείρησης του Δήμου της οποίας όλα μα όλα τα διοικητικά μέλη θα είναι της επιλογής του κ. Λανδράκη και σαν να μην έφτανε αυτό η νομική υπηρεσία του Δήμου ( γιατί άραγε;) Παραδόθηκε στον κ. Λανδράκη!

Αν αυτό δεν είναι συναλλαγή, προκειμένου να εξασφαλίσει ο κ. Κόκκορης με κάθε τρόπο την Δημοτική Αρχή, τότε τι είναι;

Υποθέτω πως, όσοι τον στήριξαν καλοπροαίρετα, τώρα θα μουρμουρίζουν «δεν μου κοβόταν το χέρι... Ενδεχομένως, το ίδιο, να σκέφτονται και κάποιοι που εξελέγησαν δημοτικοί του σύμβουλοι και που έχοντας καταλάβει το "ποιόν" όλων των εμπλεκομένων, πρόλαβαν να τους δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα όταν ο Δήμαρχος προσπάθησε να επιβάλει περιορισμένων δυνατοτήτων άτομο στην τόσο νευραλγική θέση του «Συνήγορου του Πολίτη». Ελπίζω τώρα ακόμη πιο έντονα να τον καλέσουν να λογοδοτήσει για την εξαπάτηση τους.

Και να φανταστεί κανείς, πως ο Δήμαρχος περπάτησε εκεί που περπάτησαν ο Κολοκοτρώνης και ο Νικηταράς, κατά δικές του δηλώσεις. Μόνο που ούτε η λεβεντιά ούτε η ντομπροσύνη και η ειλικρίνεια τον άγγιξαν, όπως περίτρανα αποδεικνύεται σήμερα με ντοκουμέντα.

ΥΣ.:  Από την συμφωνία της Βάρκιζας στην Συμφωνία της Γλυφάδας. Αυτός μπορεί να είναι ο τίτλος για την υφαρπαγή του φρονήματος του ΠΑΣΟΚ της Γλυφάδας καθώς απέκρυψε την συμφωνία Συνδιοίκησης. Οπως και τότε όσοι αντιστάθηκαν στον κατακτητή παρέδωσαν καλόπιστα τα όπλα, έτσι και τώρα παρέδωσαν καλόπιστα την ψήφο για να βρεθούν αγκαλιά με Λανδράκη και Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου