"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αθηνά Λυγνού: Αλήθεια ποιανού ιδιοκτησία είναι ο Δήμος Γλυφάδας? και δεν το ξέραμε Πού είναι οι έννοιες Δημοκρατία, διαφάνεια, τα 'όλα στο φως' που έλεγαν πριν τις εκλογές;

πηγή   http://i-glyfada.blogspot.com/2011/03/blog-post_5772.html

Καταπέλτης η Αθηνά Λυγνού: Όλα αυτά προσβάλλουν τη Δημοκρατία μας.

Η επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων, δημοτική σύμβουλος κα Αθηνά Λυγνού στις πρώτες τις αντιδράσεις  μετά από την αποκάλυψη του φερόμενου "Συμφωνιτικού Συνδιοίκησης" μας δήλωσε αποκλειστικά τα εξής: Η ύπαρξη κάποιας συμφωνίας μεταξύ Κόκκορη- Λανδράκη- Παπαδόπουλου φημολογείται εδώ και καιρό,πριν το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Έχουν ακουστεί διάφορα για το λεγόμενο Μνημόνιο ή αλλιώς "Συμφωνητικό Συνδιοίκησης και  Προγραμματικής Σύγκλισης για το Δήμο Γλυφάδας". Δε γνωρίζω για την εγκυρότητά του, στέκομαι όμως στο περιεχόμενο και αν αυτά που γράφονται σε αυτό έχουν επιβεβαιωθεί σε μεγάλο βαθμό ή όχι από πράξεις του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής. Ως προς το περιεχόμενο εκείνο που σοκάρει πραγματικά είναι το κέφάλαιο "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" και οι διατυπώσεις που εμπεριέχονται σε αυτό,όπως πχ. "παραχώρηση της διοίκησης Νομικού Προσώπου  ή Δημοτικής Επιχείρησης στους εταίρους....". Αλήθεια ποιανού ιδιοκτησία είναι ο Δήμος και δεν το ξέραμε; Πού είναι οι έννοιες Δημοκρατία, διαφάνεια, τα 'όλα στο φως' που έλεγαν πριν τις εκλογές; Αλήθεια το γνώριζαν οι δημοτικοί τους σύμβουλοι; Εδώ καταργείται ακόμα και η Δημοκρατία και ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου που σύμφωνα με το νόμο είναι αρμόδιο να ορίζει ή να ψηφίζει τις διοικήσεις των οργάνων.

Όλα αυτά προσβάλλουν τη δημοκρατία μας,δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της πόλης μας,διότι είναι καθαρό ότι οι "σύμμαχοι" έχουν σε προτεραιότητα κυρίως  το δικό τους όφελος και καθόλου δεν τους ενδιαφέρει το δημόσιο συμφέρον και το καλό του Δήμου και του πολίτη.Λυπάμαι για όσα συμβαίνουν. Ας τα χρεωθούν αυτοί που τα έπραξαν".
Η κα Λυγνού δήλωσεε επίσης ότι για το θέμα η παράταξή της θα εκδώσει σχετικό δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου