"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Έντονη διαμαρτυρία του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας


Αθέτηση της δέσμευσης που είχε αναλάβει η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας  λόγω κομματικής (ΠΑΣΟΚ) υποχρέωσης του κ. Κόκκορη να παραστεί σε ομιλία Χρυσοχοΐδη .





Επιστολή του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προς τη κ. Σάκκου.

Κυρία  Άννα Σάκκου                                                                                             Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας
                 
Γλυφάδα 14/03/2011                                                        
Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας, και σε σχετική συζήτηση για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σας είχα ενημερώσει  ότι κάθε Τρίτη ασκείται νομοθετικό  έργο  στην  ολομέλεια της Βουλής. Τότε με είχατε διαβεβαιώσει ότι οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου θα πραγματοποιούνται Δευτέρα ή Τετάρτη.
Δυστυχώς όμως για πολλοστή φορά αγνοείτε τη δέσμευση που είχατε αναλάβει καθώς και η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκε από εσάς για την Τρίτη 15/03/2011 και ώρα 20:00.
Οφείλω να επισημάνω ότι η συνεδρίαση δεν έχει καν τον χαρακτηρισμό του επείγοντος ώστε να δικαιολογηθεί η συγκεκριμένη  χρονική στιγμή. Το μόνο επείγον για την παράταξη της Δημοτικής Αρχής φαίνεται ότι  είναι η παρουσία της παρατάξεως σας σε κομματική ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοΐδη την Τετάρτη 16/03/2011 στη Γλυφάδα.
Οι πολίτες της Γλυφάδας επιθυμούν δημοτικά συμβούλια με διάλογο και προτάσεις. Γι’ αυτό και άλλωστε είμαι παρών σε όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις. Σας παρακαλώ στο μέλλον να αποφύγετε τις συνεδριάσεις την Τρίτη ώστε να υπάρχει καλύτερη εκπροσώπηση στο Δ.Σ.
Παράλληλα θέλω να επισημάνω ότι από την πλευρά μας δεν θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε αλλαγή στην Ημερήσια Διάταξη.


                                                          Μιλτιάδης Ι. Βαρβιτσιώτης


1 σχόλιο: