"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ρεσιτάλ αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς από τη δημοτική παράταξη του κ. Κόκκορη

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Μαρτίου 2011, η οριακά εκλεγμένη δημοτική πλειοψηφία προχώρησε, φιμώνοντας με πρωτοφανή τρόπο την Αντιπολίτευση, στη διαδικασία ψήφισης του τεχνικού προγράμαμτος και του Προϋπολογισμού του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή δε βρήκε ούτε το θάρρος, ούτε την παρρησία να απαντήσει στο μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα που προέκυψε μετά την αποκάλυψη του πρωτοφανούς και συνάμα επαίσχυντου Μνημονίου τακτοποίησης υμετέρων.

Κατόπιν αυτού, η δημοτική παράταξη "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ", μη όντας διατεθειμμένη να νομιμοποιήσει αυτές τις πρωτοφανείς και ωφέλιμες μόνο για τους πολιτικούς συνέταιρους του Δημάρχου διαδικασίες και μετά την απόφαση της Προέδρου του Δ.Σ. κας Άννας Σάκκου να απενεργοποιεί τα μικρόφωνα σε κάθε τοποθέτηση του αρχηγού της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου καταγγέλοντας τόσο τη διαδικασία, όσο και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της δημοτικής πλειοψηφίας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η στάση τους, δηλαδή η φίμωση της Αντιπολίτευσης αποτελεί ακράδαντη επιβεβαίωση όλων των ισχυρισμών αυτών που θελουν το προϊόν των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου να είναι προϊόν εκλογής υφαρπαγής ψήφων που μόνο στόχο έχουν την εξυπηρέτηση οικογενειακών συμφερόντων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου