"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

πηγη http://www.glyfadaspot.gr/2011/03/blog-post_6327.html
  
Με 2-0 επικράτησε ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ επί του Ιάσονα Άνω Λιοσίων σε ένα ματς που εξελίχθηκε περίπατος για τους Γλυφαδιώτες. Το 2-0 δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα αφού ο ΠΑΟΚ πίεζε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς τον αντίπαλο, κάνοντας ταυτόχρονα και πολλές ευκαιρίες που υποχρέωσαν τον πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα σε αρκετές αποκρούσεις.




Παρά την εικόνα του ματς, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα αλλά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Προκόπης Σαγανάς άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε όπως και το πρώτο, με ασφυκτική πίεση της ομάδας του Βαγγέλη Μάλλιου έληξε όπως ξεκίνησε, με ένα υπέροχο γκολ του Σπύρου Δωροβίνη ο οποίος κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σχεδόν από τη μεσαία γραμμή.
Αξίζει να αναφερθούμε στους εκατοντάδες Γλυφαδιώτες που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους, μεταξύ των οποίων είδαμε τον Δήμαρχο, Κώστα Κόκκορη, τον αρχηγό τη ς μείζονος αντιπολίτευσης, κ .Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, πολλούς δημοτικού συμβούλους και τοπικούς παράγοντες.
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα που μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, περιμένει τις πέντε αγωνιστικές που απομένουν να χρηστεί και πρωταθλητής, γεγονός που θα την οδηγήσει στη Γ’ Εθνική την νέα αγωνιστική περίοδο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου