"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

"ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ"...στη Γλυφάδα!

O Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'',
 σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας, διοργανώνει οικολογικές δραστηριότητες και συναυλία για το περιβάλλον στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα στην Άνω Γλυφάδα με αφορμή την ''Ωρα της Γης''.


Θα πραγματοποιηθούν κατά σειρά οι εξής δραστηριότητες:

1.ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ:

Η Εταιρία Ανακύκλωσης Συσκευών θα τοποθετήσει ειδικό κοντέινερ στην πλατεία όπου θα συλλέγο...υμε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές προς ανακύκλωση(κομπιουτερ,κουζινες,κινητα,πλυντηρια και άλλες).Η δράση ανακύκλωσης θα ξεκινήσει στις 18:00 μμ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 21:00 μμ. Αν κάποιος από εσάς θέλει να προσφέρει τη συσκευή του προς ανακύκλωση, αλλά τον προβληματίζει ο όγκος της, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στα εξής τηλέφωνα:
6997079540(Γιαρικάνη Κατερίνα-Υπέυθυνη δράσης ανακύκλωσης)
6983731705(Μαρτίνος Αλέξανδρος-Υπεύθυνος ανακύκλωσης)

2.ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ:

Θα φυτεύσουμε δέντρα στους κενούς χώρους της πλατείας με στόχο να αυξήσουμε το πράσινο.

3.ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Στις 19:30 μμ. θα συγκεντρωθούμε με ποδήλατα και θα κάνουμε ποδηλατική διαδρομή στην πλατεία σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Αργυρούπολης με στόχο να προωθήσουμε το ποδήλατο στην πόλη ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς.

4."ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ":

Στις 20:30 μμ. θα σβήσουμε ΟΛΑ τα φώτα της πλατείας, όπως θα γίνει ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, περνώντας μήνυμα για την κλιματική αλλαγή. Η πλατεία θα βρίσκεται υπό το φως των κεριών, για μία ώρα...οπότε σας περιμένουμε με φαναράκια και σχετικό εξοπλισμό για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία όμορφη ατμόσφαιρα!

5.ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:

Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία για το περιβάλλον από το νεανικό μουσικό συγκρότημα ''Roll them' Dice'' που θα ξεκινήσει στις 21:30 μμ.

Σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα σας περιμένουμε στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα με κεράκια,φαναράκια και ποδήλατα να περάσουμε όλοι μαζί μήνυμα για το περιβάλλον,να αναλάβουμε δράση και να διασκεδάσουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ.
6939200262(Κιούσης Νίκος-Πρόεδρος Συλλόγου)
6989888747(Καλάρη ίνα-Υπέυθυνη ομάδας ποδηλατών)
6938192999(Τσαρουχάς Παναγιώτης-ομάδα ποδηλατών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου