"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η κ. Σάκκου λειτουργεί ως τσιφλικάς στο δημοτικό συμβούλιο

Και όπως εύστοχα ειπώθηκε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης: "Κα Σάκκου είστε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, όχι του κου Κόκκορη!"
πηγή  http://pressyou.blogspot.com/
Του Γ. Μούρτζινου 
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. Άννα – Φωτεινή Σάκκου έχει ενημερωθεί από τον κ.Βαρβιτσιώτη ότι κάθε Τρίτη απόγευμα η Βουλή έχει απογευματινή συνεδρίαση και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να συμμετέχει σε δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας αν αυτό ορίζεται Τρίτη απόγευμα. Ο κ. Βαρβιτσιώτης έχει ζητήσει λοιπόν από την πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου τα δημοτικά συμβούλια να γίνονται οποιαδήποτε άλλη μέρα.

Από την πλευρά της η κ. Σάκκου όμως επιμένει να ορίζει τις Τρίτες ως μέρα συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου !!!!! Εμείς τι να άλλο να υποθέσουμε πως η κ. Σάκκου κάνει οτιδήποτε δυνατόν για να μην ακούγεται η αξιωματική αντιπολίτευση στο Δήμο. Αυτό είναι ότι πιο επικίνδυνο και ναρκοθετεί τον ίδιο τον πυρήνα της Δημοκρατίας αφού πρόκειται για ύπουλη φίμωση. Φυσικά η κ. Σάκκου δεν κάνει του κεφαλιού της… Σίγουρα μιλάει με τον κ. Κόκκορη και τα πρωτοπαλήκαρα του.. Η μήπως όχι, οπότε αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο; Δεν είναι παράλογο να αγνοείται ο κ. Δήμαρχος αν λάβουμε υπόψη το τι έπαθε ότι προσπάθησε να επιβάλει Συνήγορο του δημότη  της αρεσκείας του…. .Και δεν τον επέβαλε τελικά..

1 σχόλιο:

  1. και όταν θέλεις να συζητηθεί θέμα σου στο Δ.Σ. και δεν είσαι της κλίκας..σε παραπέμπει αλλού..Τσαμπίρα ..υπεύθυνο καθαρισμού κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή