"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Δημοσιεύματα θέλουν την 43χρονη Ιταλίδα καλλονή να διανύει τις «πρώτες εβδομάδες της κύησης». Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί: Είναι έγκυος η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας;

 
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της 43χρονης Κάρλα. Από το 2008, όταν παντρεύτηκε τον Νικολά Σαρκοζί, τα ρεπορτάζ σε περιοδικά για εγκυμοσύνη στο Μέγαρο των Ηλυσίων δίνουν και παίρνουν...
Ωστόσο σήμερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Γαλλικό Τύπο, η Ιταλίδα καλλονή διανύει τις «πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης».

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Μεγάρου των Ηλυσίων όταν ρωτήθηκε σχετικά με την εγκυμοσύνη από την εφημερίδα Le Journal du Dimanche, απάντησε ότι: «Είναι ένα θέμα που αγγίζει την ιδιωτική ζωή του προέδρου». Ένας άλλος τρόπος δηλαδή για να πουν «ουδέν σχόλιον»

Αν ισχύει αυτό, θα είναι το πρώτο μωρό της 43χρονης Κάρλα με τον Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, 56, τον οποίο παντρεύτηκε το 2008.
Οι φήμες για την εγκυμοσύνη ξεκίνησαν όταν δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στην τελευταία έκδοση του γαλλικού περιοδικού «Closer» με τον τίτλο «Εγκυμοσύνη επιτέλους». Μάλιστα ο δημοσιογράφος Laurence Pieau δήλωσε: «Εμείς δεν αποκαλύπτουμε πληροφορίες χωρίς να είμαστε απολύτως σίγουροι γι΄ αυτές.»

Το πρώην μοντέλο έχει μιλήσει συχνά για την επιθυμία της να κάνει παιδιά με τον κ. Σαρκοζί, εξηγώντας: «Ελπίζω ναι, αν είμαι αρκετά νέα. Θα ήταν ένα όνειρο». Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων μάλιστα, σε αφιέρωμα του γαλλικού περιοδικού «Gala», με τίτλο «Κάρλα: ο αγώνας της να γίνει μάνα», δημοσιεύτηκε μία συνομιλία της κυρίας Σαρκοζί με μουσουλμάνο κληρικό, στον οποίο φέρεται να είπε ότι «προσεύχεται για έναν γιο». Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί είναι αποφασισμένη να χαρίσει σύντομα ένα παιδί στον σύζυγό της. Πολύ σύντομα, πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2012. Σύμφωνα πάντα με το άρθρο τα περιθώρια στενεύουν και φέτος θα είναι η κρίσιμη χρονιά για το στοίχημά της με τη μητρότητα.

Ωστόσο αν η ευχή της έχει πραγματοποιηθεί, τότε θα είναι ο δεύτερος γιος της Μπρούνι- έχει έναν εννιάχρονο από προηγούμενη σχέση της- και ο τέταρτος γιος του 56χρονου Σαρκοζί, αφού ο Γάλλος πρόεδρος έχει ήδη τρεις γιους από δύο προηγούμενους γάμους του τον Pierre, 26, και Jean από τον πρώτο του γάμο με την Marie-Dominique Culioli και τον 14χρονο Louis με τη δεύτερη σύζυγό του Cecilia Ciganer-Albeniz ενώ έχει γίνει και παππούς.

Οι επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες θα δείξουν αν τελικά οι φήμες είναι αλήθεια.

http://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/04/43.html

Agelioforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου