"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Τα ΝΕΑ της ημέρας ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Αφιερωμένη στην προστασία των δασών είναι η 57η Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς που άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαΐου.

Από την 1η Μαϊου τίθεται σε εφαρμογή το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ. Το ωράριο για τη θερινή περίοδο είναι από τις 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί.

Σε τρεις προσαγωγές ατόμων από την περιοχή των Εξαρχείων και της Κυψέλης, προχώρησε σήμερα, η αστυνομία, για τα οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο να σχετίζονται με την πυρκαγιά στο υποκατάστημα της Marfin, στη Σταδίου, κατά τη διαδήλωση του Μαΐου του 2010, που κόστισε τη ζωή σε τρεις εργαζόμενους.


Λόγω 24ωρης απεργίας στον ΟΣΕ για την Πρωτομαγιά, το Σάββατο 30.04, ακυρώνονται 20 δρομολόγια σε όλο το δίκτυο. Την Κυριακή, 1η Μαΐου, δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο των τρένων, του Προαστιακού, αλλά και των λεωφορείων μεταξύ Κιάτου, Πάτρας και Αθήνας. Το μετρό θα τερματίζει στο σταθμό της Πλακεντίας. Στις 2 Μαΐου, αναστέλλεται το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 611 Δίκαια - Αλεξανδρούπολη.

Στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011 θα είναι αφιερωμένος ο 28ος γύρος της Αθήνας που διοργανώνεται την Κυριακή 15 Μαΐου από το Δήμο και τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης.

Σε όργιο συνταγογράφησης είχε επιδοθεί γιατρός του ΟΠΑΔ, που έγραφε γυναικολογικές εξετάσεις ακόμα και σε άντρες, σύμφωνα με το πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης.

Τελεσίγραφο προς χιλιάδες φορολογούμενους με βιβλία Γ΄ κατηγορίας, που δεν υπέβαλαν δηλώσεις ΦΠΑ για τη φορολογική περίοδο του Φεβρουαρίου 2011, έστειλε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία για συμμόρφωση, μέχρι την Τετάρτη 4 Μαΐου.

Παραδόθηκε το βράδυ της Πέμπτη στην κυκλοφορία η κοιλάδα των Τεμπών, μετά την ολοκλήρωση των προληπτικών εργασιών απομάκρυνσης επικίνδυνων βράχων, από ειδικά συνεργεία αλπινιστών.

Πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής για τον άτυχο 7χρονο από τη Δροσιά, Χαλκίδας. Το παιδάκι, που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι από φωτοβολίδα που εκτόξευσε 25χρονος, έχασε τη μάχη με το θάνατο σήμερα στις 10:45.



http://www.ert.gr/index.php/eidiseis/ellada/38-koinonia/1788-2011-04-29-08-50-34.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου