"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Π.Α.Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «Φιέστα» ανόδου ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ !! ΜΠΡΑΒΟ

Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Γλυφάδας έχει ανεβεί κατηγορία, αλλά αυτό στο παιχνίδι της Κυριακής (17/04) δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας έπρεπε να παίξει για να κερδίσει κόντρα στο Αιγάλεω, όχι μόνο για να συνεχίσει  το απόλυτο στην έδρα του αλλά και για την φιέστα που θα γινόταν μετά το παιχνίδι.


Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης  Μάλλιος έκανε σχετικές δηλώσεις για τον αγώνα κόντρα στο Αιγάλεω, αλλά και για την φιέστα που πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα.
«Το παιχνίδι για εμάς δεν ήταν αδιάφορο, αφού θέλαμε να συνεχίσουμε το απόλυτο των νικών στην έδρα μας. Να αναφέρουμε ότι η αντίπαλη ομάδα του Αιγάλεω πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο κερδίσαμε. Την ομάδα τώρα περιμένει άλλο ένα δύσκολο ματς σε τρεις εβδομάδες στο Περιστέρι, αφού η τοπική ομάδα θέλει τους τρεις βαθμούς, για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία».
Ο προπονητής μίλησε και για την φιέστα ανόδου που πραγματοποιήθηκε μετά την λήξη του αγώνα:
«Πραγματοποιήθηκε μία σχετική εκδήλωση για την άνοδο της ομάδας.  Ήταν μία γιορτή για εμάς και υπήρξε ένα φανταστικό κλίμα. Είμαστε όλοι τρελαμένοι».


Συντάκτης:  Σάκης Ρεκουντίνης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου