"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τίτλοι τέλους με ΑΕΛ για Αντώνη Νικοπολίδη


Η πολύ μεγάλη καριέρα του Αντώνη Νικοπολίδη έχει πλέον φτάσει στο τέλος της. Ο κορυφαίος γκολκίπερ του Ολυμπιακού θα ρίξει την... αυλαία στο παιχνίδι-φιέστα με την ΑΕΛ, όπου πρόκειται να γνωρίσει την αποθέωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας.

'Υστερα από μια σπουδαία πορεία σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα, έχει έρθει η ώρα ο Αντώνης Νικοπολίδης να κρεμάσει τα γάντια του. Ο έμπειρος πορτιέρο, που είναι αποδεδειγμένα εκ των καλύτερων Ελλήνων τερματοφυλάκων, θα πει το... αντίο από τους Πειραιώτες στο ματς με την ΑΕΛ.

Στο λιμάνι θεώρησαν πως είναι το ιδανικότερο τέλος για τον Νικοπολίδη. Να παίξει δηλαδή σε έναν αγώνα-φιέστα, όπου θα γίνει αντικείμενο λατρείας από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο ίδιος περιμένει πώς και πώς αυτό το ματς, όπου και θα καθίσει για τελευταία φορά κάτω από τα δοκάρια των φετινών πρωταθλητών Ελλάδας. Αφότου βέβαια κρεμάσει τα γάντια του, πρόκειται ν' αναλάβει θέση στον Ολυμπιακό.

Νέα ενημέρωση για τα εισιτήρια της φιέστας

Καινούρια ανακοίνωση για τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την ΑΕΛ εξέδωσε το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Σε αυτήν αναφέρει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17, από τη Δευτέρα 11/04 και καθημερινά, με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

πηγη http://www.gazzetta.gr/%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82/item/1054708653-%CE%A4%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%91%CE%95%CE%9B-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7?tmpl=component&print=1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου