"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Άνω Γλυφάδας κάνει έκκληση στους πολίτες για Κοινωνική Αλληλεγγύη και τη στήριξη της τοπικής αγοράς.


Η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Άνω Γλυφάδας απευθύνει έκκληση στους πολίτες να κατανοήσουν ότι η Κοινωνική Αλληλεγγύη
και ο τρόπος που αυτή εκφράζεται αποτελεί στοιχείο και δείγμα πολιτισμού κάθε σύγχρονης κοινωνίας. 

Ένας απρόσωπος κρατικός μηχανισμός, που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των πολιτικών και κοινωνικών ελίτ,που στοχο εχουν το κέρδος και την εκμετάλλευση έχει ζημιώσει και έχει εξαφανίσει τις τοπικές αγορές, που κάποτε αποτελούσαν την κινητήρια δύναμη της ελληνικής κοινωνίας. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την
χώρα μας και φυσικά εξαίρεση από αυτήν δεν θα μπορούσε να ήταν η τοπική αγορά της πόλης μας.Εικόνες από καταστήματα που κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, τόσο στην περιοχή μας όσο και σε ολόκληρη την Ελλαδα μας έχουν συγκλονίσει.
Η ανικανοτητα του κράτους στα κρίσιμα πεδία της κοινωνικής ζωής ,μας αφύπνιζει να εναντιωθούμε κανοντας πραξη το μήνυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τη στήριξη της εγχώριας τοπικής αγοράς ,οι πολίτες της τοπικής κοινωνίας γνωρίζονται μεταξύ τους,αναπτύσσουν φιλίες στη βάση της αλληλεγγύης, οι άνθρωποι παύουν να είναι παθητικοί καταναλωτές, αποκτούν και πάλι έλεγχο στην οικονομική δραστηριότητα, πράγμα που έχει τεράστια σημασία στις σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού και διάρρηξης της συνοχής της κοινωνίας μας. Κοινωνική Αλληλεγγύη απέναντι στην Κρίση της Παγκοσμιοποίησης,στη Κριση Αξιων,και Θεσμων. Επισης καλουμε την Δημοτική μας αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αναπτυξη και στήριξη της αγοράς μας .
 Ευκαιρία λοιπόν Το Αναστάσιμο Μηνυμα να περάσει στις Καρδιές μας για να εχουμε την δύναμη να ανταπεξέλθουμε τις αντίξοες συνθήκες των καιρών μας.
Ένα καλύτερο Αυριο μας περιμένει κάνοντας πράξη τα λόγια μας ,για τα παιδιά μας και την Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου