"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πρωταθλητής και επίσημα θα στεφθεί σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 Κυριακή το απόγευμα θα στεφθεί και επίσημα πρωταθλητής ο θρυλικός πλέον ΠΑΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής ο Δήμαρχος της πόλης μας κύριος Κώστας Κόκκορης θα απονείμει το κύπελλο στην νταμπλούχο ομάδα που από του χρόνου θα αγωνίζεται στα επαγγελματικά πανελλαδικά ποδοσφαιρικά σαλόνια. Αγωνιστικά τώρα σήμερα το απόγευμα στις 5  οι Γλυφαδιώτες πρωταθλητές και κυπελλούχοι υποδέχονται στο Δημοτικό μας στάδιο την ιστορική ομάδα του Αιγάλεω που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός της ομάδος κύριος Βαγγέλης Μάλλιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ποδοσφαιριστών του παρά μόνο την απουσία λόγω καρτών του Ορέστη Νικολόπουλου. Εκτιμούμε ότι στην Κυριακάτικη ενδεκάδα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές για να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν πλήρη αγωνιστική χρονιά.
Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρακολουθήσει την κυριακάτικη αναμέτρηση αφού εκτός του αγωνιστικού ενδιαφέροντος υπάρχει η στέψη του πρωταθλητή που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου