"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η συναυλία της Άννας Βίσση για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Κάτι το όνομα της Άννας Βίσση, κάτι η ανάγκη για βοήθεια στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, έφεραν 6000 επώνυμους και μη οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ χθες το βράδυ για τη συναυλία της Κύπριας τραγουδίστριας με τα έσοδα να διατίθενται στον Ερασιτέχνη. Από τη συναυλία...

δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αθλητές του συλλόγου με εκπροσώπους από όλα τα τμήματα. Πρώτος και καλύτερος φυσικά ο Τζιμπρίλ Σισέ που πετάει την σκούφια του για αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρίσβας, είπε για την εκδήλωση: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που έδειξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Η αποψινή μας θετική αύρα ελπίζουμε να αγγίξει και το ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό». Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας, συμπλήρωσε: «Είναι μια σημαντική προσπάθεια και θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η βοήθεια όλων μας. Θα γίνουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες στο μέλλον».

Η Ελευθερία Χατζηνίκου, η οποία παρέλαβε μαζί με τις συμπαίκτριες της τον τίτλο της πρωταθλήτριας βόλεϊ, είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ την Άννα Βίσση και είναι τιμή μας που τραγούδησε εδώ. Πανηγυρίζουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και πάντα μας στηρίζει. Στην επαγγελματική ομάδα τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες». Ο πολίστας Γιώργος Αφρουδάκης είπε με τη σειρά του: «τα προβλήματα της ΠΑΕ έχουν αντανάκλαση και στον ερασιτέχνη. Δυνατή ΠΑΕ σημαίνει δυνατός ερασιτέχνης. Γι αυτό και πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι επιφανείς Παναθηναϊκοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου