Η Μεγάλη Σαρακοστή ξεκινά την Καθαρά Δευτέρα. Εκτός από την κλασική ταραμοσαλάτα, τη λαγάνα, τα θαλασσινά μπορείτε να προσθέσετε ορισμένα ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα και να δώσετε χρώμα, γεύση και άρωμα στο τραπέζι σας. Κάντε κλικ στο φαγητό που σας αρέσει για να μεταβείτε στο σύνδεσμο της συνταγής.
Πιπεριές Φλωρίνης στην κατσαρόλα Καλαμαράκια και φασόλια σαλάτα με dressing λιαστής ντομάτας και κάπαρης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου