"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Το κύκλωμα κοκαΐνης είχε απλώσει "πλοκάμια" στα νότια προάστια

Το κύκλωμα κοκαΐνης είχε απλώσει "πλοκάμια" στα νότια προάστια
Η δικογραφία της υπόθεσης με τη μαφία της κοκαΐνης που τροφοδοτούσε την κοσμική Αθήνα και Θεσσαλονίκη με επικεφαλής έναν Γεωργιανό βαρόνο ναρκωτικών, φέρνει στο φως συνταρακτικές αποκαλύψεις όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας των κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.
 Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Espresso», οι «κρυφές ατζέντες» του κυκλώματος, αλλά και οι εκατοντάδες συνομιλίες σε κινητά που έχει καταγράψει η ΕΥΠ έχουν σκορπίσει τον τρόμο σε κύκλους της ελληνικής high society.

Το κύκλωμα δρούσε όλο το 24ωρο και η ποσότητα κοκαΐνης που παρείχε ήταν από 2 έως 10 γραμμάρια τη φορά, άριστης ποιότητας. Μόνο το κομμάτι της μαφίας που δραστηριοποιούνταν στα νότια προάστια της Αττικής, κυρίως στην παραλιακή λεωφόρο, φέρεται να είχε πελατολόγιο με 80 μόνιμους αγοραστές, οι οποίοι έδιναν 100- 200 ευρώ καθημερινά.
Παράλληλα, το κύκλωμα δρούσε μόνο μέσω γνωριμιών, με δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιήσουν ανά 12ωρο οι διακινητές του κυκλώματος και παρέδιδαν την κοκαΐνη στα σπίτια των αγοραστών ή σε προκαθορισμένα ραντεβού. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η μαφία λειτουργούσε με διαφήμιση, χρησιμοποιώντας επώνυμους χρήστες ναρκωτικών για να δοκιμάσουν τις νέες «παρτίδες» και να τις δειγματίσουν στην αγορά. Διακινούσαν στην ελληνική επικράτεια μεγάλες ποσότητες του ναρκωτικού από το Εκουαδόρ.

www.notiamatia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου