"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η Γλυφάδα "ταξίδεψε" σε Βρυξέλλες και Καζακστάν!..

Η Γλυφάδα  "ταξίδεψε" σε Βρυξέλλες και Καζακστάν!..
 
 
Η Γλυφάδα ακούστηκε και εκτός συνόρων το τελευταίο διάστημα... Από το Καζακστάν μέχρι τις Βρυξέλλες. Ας πάρουμε τα πράγματα με χρονολογική σειρά.
Περίπου στις αρχές του μήνα αντιπροσωπεία του δήμου βρέθηκε στο Μπακού χωρίς να μάθουμε το σκοπό του ταξιδιού. Το μόνο που είδαμε ήταν κάποιες φωτογραφίες που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ευστάθιος Γεωργούλας. Περαιτέρω ενημέρωση για την αποστολή αυτή δεν είχαμε δυστυχώς...
Στον αντίποδα, την περασμένη Τρίτη εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης «Μαζί για την Γλυφάδα» βρέθηκαν στις Βρυξέλλες για να παραστούν στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων οι κ.κ. Γιώργος Αγγελόπουλος , Δημήτρης Ακρίβος και Γιάννης Τζούβελης είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και τον Γλυφαδιώτη εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ευρωκοινοβούλιο κ. Γιώργο Παπανικολάου. Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ -που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας του σημαντικές παρεμβάσεις για κοινωνικά θέματα - ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Γλυφάδας για ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στην λουτρόπολη της Αττικής.
Αυτά για τις δύο παρουσίες στο εξωτερικό εκπροσώπων της Γλυφάδας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου