"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η θερμοκρασία στο χώρο εργασίας σου ανεβαίνει σε επίπεδα ηφαιστείου. Πριν γίνει καμιά μεγάλη έκρηξη και πάνω στα νεύρα σου ξεστομίσεις αλήθειες που θα σε οδηγήσουν στη πόρτα της εξόδου, φρόντισε να έχεις εξαντλήσει όλες τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Μην πέφτεις στη παγίδα που σου στήνουν στα παρασκήνια.
Συμβουλή της ημέρας: Ξέχνα στερήσεις και δίαιτα για σήμερα. Ο οργανισμός σου έχει ανάγκη από τροφές γεμάτες ενέργεια για να αντέξει ως τέλος της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Είναι αδύνατο σήμερα να μοιράσεις το χρόνο σου ώστε και να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με τις πιεστικές εκκρεμότητες στο χώρο εργασίας σου. Θα πρέπει να υποχρεωτικά να διαλέξεις σήμερα το ένα από το δύο και να του αφοσιωθείς απόλυτα. Τα ημίμετρα απλά θα σε κουράσουν.
Συμβουλή της ημέρας: Μη επενδύεις στις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια του συντρόφου σου σήμερα. Είναι λίγο πιο ενθουσιώδης από συνήθως.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Τα νεύρα σου είναι απρόβλεπτα σήμερα και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις στους γονείς σου ή σε συγγενείς σου που επιμένουν να ασχολούνται με τη ζωή σου ενώ το έχεις απαγορεύσει. Να θυμάσαι πάντως πως σε συμφέρει να αποφύγεις το καυγά και γι\' αυτό είναι προτιμότερο κόψεις για σήμερα τη συναναστροφή μ\' αυτά τα άτομα.
Συμβουλή της ημέρας: Σήμερα μπορείς κυριολεκτικά να προσβάλεις και το πιο αγαπημένο σου άνθρωπο επειδή δεν μπορείς να συγκρατήσεις τη γλώσσα σου. Μεγάλη προσοχή τι ξεστομίζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Η συγκέντρωση και η πνευματική ηρεμία είναι άγνωστες έννοιες για εσένα σήμερα. Το μυαλό σου δουλεύει μεν στο 100% της δύναμης του αλλά δεν έχεις τον έλεγχο των σκέψεων σου. Έτσι, πότε χάνεσαι μέσα σε αναμνήσεις και αμφιβολίες και πότε φτιάχνεις τα πιο τρελά σενάρια φαντασίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επαφή σου με τη πραγματικότητα περνάει κρίση...
Συμβουλή της ημέρας: Μην προσπαθείς να εκλογικεύσεις τη συμπεριφορά ατόμων που έχουν εξαφανιστεί από τη ζωή σου. Άσε επιτέλους το παρελθόν και κοίτα μπροστά!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν και οι προκλήσεις είναι πολλές για εξόδους και ξέφρενη κοινωνική ζωή είναι επιτακτική η ανάγκη να παρέχεις στον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης. Αντί να στρεσάρεις το σώμα σου, περιποιήσου το και ξεκουράσου. Αντί να φορτίζεσαι συναισθηματικά από συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά, υποδέξου σπίτι του ένα καλό φίλο και απόλαυσε την παρέα σας.
Συμβουλή της ημέρας: Δώσε μεγάλη προσοχή στις τυχαίες συναντήσεις με άτομα που έχεις καιρό να δεις  και στις νέες γνωριμίες που κάνεις γιατί σε σύντομο διάστημα θα σου ανοίξουν μια επαγγελματική προοπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αν ήταν στο χέρι σου σήμερα θα μιλούσε έξω από το δόντια στους ανωτέρους σου που δεν εκτιμούν τη δουλειά σου ή σε ένα γονιό που ασκεί συνεχώς κριτική για όλες σου τις επιλογές. Αν οι συνθήκες σε ευνοήσουν να το κάνεις δίχως δεύτερη σκέψη. Όμως να ξέρεις πως η μάχη αυτή θα συνεχιστεί για καιρό ακόμη και το αποτέλεσμα της είναι αβέβαιο.
Συμβουλή της ημέρας: Η ερωτική επιθυμία χτυπά κόκκινο σήμερα και αυτό σε κάνει αφόρητα γοητευτικό, ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Υπάρχουν ίσως άνθρωποι στο περιβάλλον σου που προσπαθούν να σε παρασύρουν για να ξεχάσεις τις υποχρεώσεις και να περάσεις τη μέρα ξέγνοιαστα. Όμως να ξέρεις πως όποια προσπάθεια εγκαταλείπεις σήμερα, σε λίγες μέρες θα έχει μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο πρόβλημα. Βρες τις ισορροπίες που χρειάζονται για να είσαι και συνεπής και ευτυχισμένος.
Συμβουλή της ημέρας: Μη προσπαθείς να κάνεις το δικηγόρο και το μεσολαβητή σε καυγάδες άλλων. Θα σε πάρει πολύ άσχημα η μπάλα σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Όλοι οι φίλοι παίζουν μερικές φορές παιχνίδια εξουσίας και επιβολής. Έτσι σήμερα που μαθαίνεις νέα και πληροφορίες για λόγια που ακούγονται πίσω από την πλάτη σου, είναι λογικό να ξυπνά η επιθετική σου φύση και να ζητάς μανιωδώς απαντήσεις. Συγκρατήσου λίγες μέρες ακόμη μέχρι να μάθεις σε βάθος όσα χρειάζεσαι.
Συμβουλή της ημέρας: Αν το ερωτικό παρελθόν σου χτυπά τη πόρτα μην προσποιηθείς ότι δεν ακούς. Να κρατήσεις τη πόρτα κλειστή και να το ξέρει αυτός που μένει απ\' έξω. Αυτό είναι εκδίκηση Σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Με αφορμή μια ένταση στο γραφείο ή μέσα στην οικογένεια σου, φορτίζεσαι με τόση ένταση που αναζητάς κάποιον για να ξεσπάσεις. Αν είσαι σε σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεσπάς στο σύντροφο σου. Πρόσεχε όμως μέχρι που τραβάς το σκοινί γιατί κι εκείνος να έχει νεύρα και να οδηγηθείτε σε ρήξη. Αν μπορείς, εκτόνωσε την ένταση σου με γυμναστική.
Συμβουλή της ημέρας: Μην το παίζεις υπεράνω με τα χρήματα. Διεκδίκησε από τη δουλειά σου αυτό που σου αξίζει άμεσα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η δυσαρέσκεια σου για τις εργασιακές συνθήκες και τις σχέσεις που έχεις με ορισμένους συναδέλφους σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να αποκλειστείς σήμερα από όλους. Αν σου δημιουργηθεί η ανάγκη να ξεσκάσεις κάπου εκτός πόλης ακολούθησε τη παρόρμηση σου. Μην κλειστείς μέσα στους τέσσερις τοίχους.
Συμβουλή της ημέρας: Μην επενδύεις πολλά σε γνωριμίες που κάνεις αυτές τις μέρες. Απόλαυσε τη παρέα τους αλλά μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Η ερωτική διάθεση παντρεύεται σήμερα με την σεξουαλική επιθυμία και το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι πως θα περάσεις όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο με το σύντροφο σου, μακριά από τα βλέμματα τρίτων. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου εκμεταλλεύσου τη μέρα για νέες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.
Συμβουλή της ημέρας: Το πείσμα σου σήμερα ραγίζει τοίχους και τσακίζει τα νεύρα όποιου τολμήσει να διαφωνήσει με τις απόψεις σου. Με απλά λόγια, δεν είσαι και το καλύτερο παιδί για παρέα σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όσο περισσότερο αποζητάς σήμερα την ηρεμία και το προσωπικό σου χώρο, τόσο περισσότερο αισθάνεσαι τους φίλους σου ή και το σύντροφο σου να εισβάλλουν στη ζωή σου και να την διαταράσσουν με τα προβλήματα τους. Μην κάνεις τον άγιο και μη προσπαθείς να σώσεις κανένα. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου.
Συμβουλή της ημέρας: Μην ξοδεύεις τώρα τα χρήματα σου για αγορές σχετικές με το σπίτι. Ότι αγοράζεις αυτή την εποχή  μάλλον θα καταλήξει να μη σου αρέσει καθόλου μετά από μερικές εβδομάδες.

www.stardome.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου