"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η διάθεση σου αλλάζει από σήμερα καθώς η ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνικότητα υποχωρεί. Θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και να αφιερώσεις την ενέργεια σου για να τακτοποιήσεις το προσωπικό σου χώρο. Τα νεύρα απαγορεύονται διά ροπάλου.
Η συμβουλής της ημέρας: Η μεγάλη πρόκληση της ημέρας είναι να μην αφήσεις το προϊστάμενο ή τους γονείς σου να σου μεταφέρουν ενοχές και πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν και η μέρα σου ξεκινά μάλλον νωχελικά, μέχρι το μεσημέρι το κλίμα θα έχει αντιστραφεί. Η διάθεση σου για επικοινωνία με φίλους ανεβαίνει κατακόρυφα και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να ελέγξεις λίγο τη διάθεση σου γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα τραβήξεις πάνω σου τη προσοχή με αρνητικό τρόπο.
Η συμβουλής της ημέρας: Αν μάθεις για ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο επαγγελματικό μέτωπο μη βιαστείς να χαρείς. Περίμενε μερικές μέρες για να επιβεβαιώσεις ότι ισχύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Συνάδελφοι αλλά και συγγενείς σε προκαλούν σήμερα με την συμπεριφορά τους για καυγά. Μην δώσεις καμία σημασία και ασχολήσου με πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Στον ερωτικό τομέα η ανάγκη σου να απολαύσεις το σώμα και τις αισθήσεις σου κυριαρχεί και παρασύρει μαζί της όποιον αποτελεί αντικείμενο του πόθου σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Ειδικά στον οικονομικό τομέα πρέπει να οργανώσεις τα έξοδα σου και να σκεφτείς εναλλακτικούς τρόπους ν' αυξήσεις τα εισοδήματα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Οι ανάγκες θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής. Γίνεσαι απαιτητικός από τους οικείους σου και δεν ανέχεσαι να θεωρούν δεδομένη την βοήθεια σου. Ταυτόχρονα, αν είσαι σε σχέση, μπορεί να γίνεις υπερπροστατευτικός αλλά και γκρινιάρης προς το σύντροφο σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Οι συναισθηματικές σου άμυνες στο χώρο εργασίας σου είναι πιο δυνατές από ποτέ. Πρόσεξε γιατί αποξενώνεσαι επικίνδυνα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η κυκλοθυμία σου πρωταγωνιστεί στη σημερινή μέρα. Πότε βρίσκεσαι στον ουρανό και η διάθεση σου θυμίζει καλοκαιρινές διακοπές και πότε πέφτεις ψυχολογικά σε τέτοια βάθη που δεν αντέχεις κανένα δίπλα σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Πρόσεξε τα ξεσπάσματα θυμού σου, ειδικά απέναντι στους γονείς και το σύντροφο σου. Μπορεί να ξεστομίσεις λόγια που δεν εννοείς πραγματικά αλλά πληγώνουν χειρότερα κι από δηλητήριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για αποφάσεις και σημαντικές συζητήσεις. Όμως είναι εξαιρετική για να οργανώσεις μελλοντικά πλάνα στην εργασία σου και να προετοιμάσεις το έδαφος για αποκαλύψεις που θες να κάνεις στο σύντροφο σου. Αν αναζητάς εργασία επικοινώνησε εκ νέου με άτομα του φιλικού σου κύκλου και είναι πιθανό να λάβεις θετικά νέα.
Η συμβουλής της ημέρας: Μην βιάζεσαι να ενθουσιαστείς με καινούργιες γνωριμίες. Δώσε λίγο χρόνο να σου δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ο τομέας της καριέρας παίρνει φωτιά από σήμερα και για τις επόμενες μέρες. Κλείσε εκκρεμότητες και έλα σε επαφή με συνεργάτες σου που καθυστερούν με τις υποχρεώσεις τους. Αν ψάχνεις για δουλειά οι σημερινές επικοινωνίες και συνεντεύξεις ίσως αποδειχτούν καθοριστικές. Διαφήμισε όσο καλύτερα μπορείς τις δεξιότητες σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Αν βρίσκεσαι σε σχέση ίσως αισθάνεσαι ότι ο σύντροφος σου έχει απομακρυνθεί. Προσπάθησε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προσέγγισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Δύσκολα θα σε χωρέσουν σήμερα οι τέσσερις τοίχοι του γραφείου ή του σπιτιού σου. Αισθάνεσαι την ανάγκη να πάρεις απόσταση από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις σου κι αναζητάς συνεχώς αφορμές για να βρίσκεσαι έξω. Αν αποφασίσεις να βγες το βράδυ πρόσεξε τι υπόσχεσαι σε όποιον σε προσεγγίζει.
Η συμβουλής της ημέρας: Ένα ταξίδι αστραπή για λίγες ώρες μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για την ψυχολογία σου. Μη διστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Δύο είναι οι εχθροί που απειλούν τη διάθεση σου. Οι αναμνήσεις και η αντιδραστικότητα σου. Αν σε πιάνει νοσταλγία για το καλοκαίρι ή για μια σχέση που έληξε άδοξα μέσα στη χρονιά, προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τη κυκλοθυμία σου με εργασιοθεραπεία. Αν δέχεσαι άδικες παρατηρήσεις από γονείς ή το σύντροφο σου, αδιαφόρησε και πάρε απόσταση. Μην απαντάς με θυμό.
Η συμβουλής της ημέρας: Η ερωτική σου επιθυμία είναι έντονη. Όμως αν οι αγκαλιές της μιας βραδιάς δε σε καλύπτουν, μην ενδώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Οι προσωπικές σχέσεις μπαίνουν στο επίκεντρο από σήμερα και δε μπορείς άλλο να διατηρείς αμυντική στάση και να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Μίλα ευθέως στο σύντροφο σου και στους συνεργάτες σου για ότι σε προβληματίζει και μη φοβάσαι τις συγκρούσεις.
Η συμβουλής της ημέρας: Αν δεν βρίσκεις κατανόηση ανάμεσα στους φίλους σου τότε μήπως ήρθε η ώρα για εκκαθαρίσεις σ\\\' αυτό το τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Η μέρα ξεκινά από το πρωί με έντονη σωματική και ψυχική ένταση. Αισθάνεσαι ότι έχεις θυμό που δεν μπορείς να εκφράσεις και ενέργεια που αδυνατείς να εκτονώσεις και αυτό σε κάνει νευρικός σε όλες τις επικοινωνίες σου. Αν δεν σου βγαίνει μη μιλάς πολύ και αφοσιώσου στη ρουτίνα σου. Μια μέρα είναι, θα περάσει.
Η συμβουλής της ημέρας: Μην παραμελείς το σώμα σου και τη διατροφή σου σήμερα. Οι στερήσεις σου κάνουν περισσότερο κακό από όσο φαντάζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Από σήμερα κυριαρχεί η παιχνιδιάρικη διάθεση σου και έχεις ανάγκη να νιώσεις ξανά την ένταση και την έξαψη των πρώτων ημερών του έρωτα. Αν είσαι σε σχέση τότε βιώνεις γνήσια ευτυχία με το σύντροφο σου. Αν όμως είσαι ελεύθερος πρόσεξε μην προσεγγίσεις λάθος άτομα μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις τον εγωισμό σου.
Η συμβουλής της ημέρας: Στην περίπτωση σου χρειάζεται αυτός ο έξτρα εγωισμός που βγάζεις από σήμερα. Πάτα πόδι σε όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη καλή σου διάθεση.

www.stardome.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου