"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Τέλος από τη Γλυφάδα ο Γκώνιας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γλυφάδας αποτελεί ο Τάκης Γκώνιας.











Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας των νοτίων προαστίων Γιάννης Κόντης αναφερόμενος στην εμφάνιση των «κοκκινόμαυρων» στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους «μελανόλευκους» με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα (flnews.gr) ανέφερε τα εξής:
«Συζητάμε να δούμε σε τι οφείλεται αυτή η πορεία. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, υπήρχαν προβλήματα στην προετοιμασία, όμως πάντα υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Δεν μπορούσε μία εμφάνιση όπως αυτή απέναντι στον Παναιγιάλειο να περάσει έτσι. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει σε ομάδα».
Αναφερόμενος στο χτεσινό αποτέλεσμα τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο που νίκησε δίκαια. Της εύχομαι καλή συνέχεια» .Ο παράγοντας της ομάδας της Γλυφάδας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Τάκη Γκώνια: «Έχει εκπληκτική φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο και θα κάνει σπουδαία καριέρα στο μέλλον. Απλά τώρα δεν μας βγήκε η συνεργασία».
Ερωτηθείς για τον αντικαταστάτη του ο έμπειρος παράγοντας πρόσθεσε:«Μιλάμε με δύο, τρεις περιπτώσεις προπονητών και σύντομα θα έχουμε καταλήξει. Όσο για τον Μιχαλήτσο που ακούστηκε, δεν υπάρχει περίπτωση...»


Διάβασε περισσότερα στο: Τέλος από τη Γλυφάδα ο Γκώνιας | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου