"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Μαθήματα Ζωγραφικής, Τραγουδιού και τμήμα ψυχολογίας απο την ΕΝΕΟΝ ΑμΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Νέες δραστηριότητες από την ΕΝ.Ε.Ο.Ν Α.μ.ε.Α Γλυφάδας & Ν.Π., Η ΕΝ.Ε.Ο.Ν Α.μ.ε.Α Γλυφάδας συνεχίζει τις δημιουργικές δραστηριότητές της. Πρόκειται για προτάσεις με έμπνευση και διάθεση.
Έτσι, μετά τα μαθήματα Ζωγραφικής που έχουν ήδη ξεκιν...ήσει, από την Τρίτη 15-10-2013, ξεκινάει την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, που θα λειτουργήσει (19.00-20.30) για δεύτερη χρονιά το Τμήμα Ψυχολογίας με τον ψυχολόγο κ. Γεώργιου Στυλιαρά (οικογενειακό σύμβουλο) μαζί με την Ευαγγελίας Αγγελοπούλου και την Χρυσούλας Μαρίζα οι οποίες είναι μέλη του Δ.Σ. και κοινωνιολόγοι.

Όμως δεν είναι οι μόνες δραστηριότητες.

Στις 13 Νοεμβρίου 2013, ήμερα Τετάρτη δημιουργείται και Τμήμα Τραγουδιού (19.00-20.30- στην αίθουσα της Ένωσης). Τα μαθήματα θα ξεκινούν από τις 17.00 έως 20.30 από την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα κ. Μπέσσυ Αργυράκη η οποία είναι και αναπληρωματικό μέλη του Δ.Σ.. Υπεύθυνη για το νέο Τμήμα Τραγουδιού είναι η κ. Γωγώ Αγγελοπούλου αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ.

Όλα τα τμήματα της ΕΝ.Ε.Ο.Ν Α.μ.ε.Α Γλυφάδας & Ν.Π. παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη μας!!!

Οι συγκεντρώσεις θα γίνονται στην αίθουσα της ΕΝ.Ε.Ο.Ν Α.μ.ε.Α Γλυφάδας, για τα τμήματα ψυχολογίας και τραγουδιού που βρίσκεται στο οικολογικό πάρκο της Ευρυάλης στην Ελευθερίου Βενιζέλου (απέναντι 2ο Δημοτικό σχολείο).Ενώ το τμήμα ζωγραφικής θα διεξάγετε στο Εργαστήρι Καλλών Τεχνών (Ιάσωνος 5, Άνω Γλυφάδα)

Η Γραμματέας Λουίζα Κορφιάτη
Η Πρόεδρος Δωροθέα-Β. Ζουμπουλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου