"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τσάντες, Μόδα Καλοκαίρι 2011

Oι γυναίκες που θέλουν να δώσουν μια νέα ζωντάνια στην εμφάνισή τους, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από πολλές και συναρπαστικές προτάσεις για το καλοκαίρι του 2011.

Ας δούμε λοιπόν μαζί αναλυτικά αυτές τις προτάσεις για να αποφασίσουμε για την καινούργια μας τσάντα.



Εντυπωσιακά κλιπ, αγκράφες και απλικες διακοσμούν φέτος τις τσάντες που μπορούν να κρατηθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Η μόδα φέτος προτείνει επίσης να κρατήσουμε στην πόλη τσάντες που προορίζονται για τις διακοπές, όπως οι μεγάλες ψάθινες τσάντες, αντικαθιστώντας τις κλασσικές δερμάτινες και δίνοντας ένα πιο girly στιλ στις καθημερινές casual εμφανίσεις μας.




Μία από τις πιο
hot προάσεις για το φετινό καλοκαίρι είναι οι τσάντες που συνδυάζουν πολλά χρώματα.  Σκεφθείτε μια τσάντα που μέχρι τη μέση της είναι ένα χρώμα, από την μέση και πάνω ένα άλλο και στα πλάγια της ένα τρίτο. Μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια διαθέτουν δύο φωτεινά χρώματα ή παίζουν με τις αντιθέσεις συνδυάζοντας ένα σκούρο χρώμα, όπως το μαύρο, με ένα απαλό, όπως το ροζ ή κάποιο πιο ουδέτερο.

Τσάντες με prints, από λέξεις ή εικόνες

Τσάντες με ένα γραπτό μήνυμα, ή μια τυπωμένη εικόνα ή ένα σύμβολό τους. Για παράδειγμα, το “M” από τον οίκο Missoni, που παρουσίασε μια συλλογή από τσάντες με τυπωμένα σύμβολα από το ωροσκόπιο. Τσάντες με εικόνες από καλοκαιρινά αντικείμενα όπως μπικίνι και γυαλιά ηλίου, φαίνεται ότι θα είναι μια νέα δημοφιλής τάση για φέτος. Επίσης σε πολλές μάρκες υπάρχουν τυπωμένα θετικά ή και αστεία μηνύματα που δίνουν στις τσάντες έναν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Τσάντες με διαφορετικά υλικά

Τσάντες με βολάν, ανάγλυφα κεντήματα, πούλιες, glitter υλικά και λαμέ, δαντέλες, επιπλέον φερμουάρ, πόρπες, κουμπιά, καψούλια, κρόσια, καθώς επίσης και διαγώνια υφασμένες δερμάτινες διακοσμητικές ταινίες, σίγουρα θα κάνουν την εμφάνισή σας πολύ διαφορετική και εντυπωσιακή.



Είναι οι τσάντες που φέτος συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον πολλών σχεδιαστών. Πρόκειται για μικρά τσαντάκια – πορτοφόλια, που είναι στερεωμένα πάνω σε ζώνη, που δένεται γύρω από τη μέση ή πέφτει στους γοφούς. Χαρακτηριστικό τους τα έντονα χρώματα, που δίνουν ένα πιο χαρούμενο τόνο στην τελική μας εικόνα.


Τα animal prints είναι μια τάση με έντονη παρουσία τόσο στα υφάσματα, όσο και στα αξεσουάρ. Το χαρακτηριστικό βέβαια της φετινής σεζόν, είναι οι ενδιαφέρουσες παραλλαγές, όπου εφαρμόζεται ένα animal print πάνω σε ένα δέρμα διαφορετικού ζώου. Είδαμε για παράδειγμα, leopard print επάνω σε δέρμα φιδιού. Τα φωτεινά χρώματα στο φόντο είναι επίσης δημοφιλή, όπως για παράδειγμα μαύρες leopard, πάνω σε ροζ φούξια ή έντονο ροζ φόντο.

Χαρούμενη χρωματική παλέτα

Τα χρώματα που είναι φέτος trendy στις τσάντες και που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας είναι το λευκό, η απόχρωση του πάγου και οι γήινοι τόνοι του μπεζ.  Τη διαφορά βέβαια φέτος, την κάνουν τα έντονα φωτεινά χρώματα που δημιουργούν ένα ενδιαφέρον κοντράστ, τόσο πάνω στην τσάντα, όσο και στο total look μας. Το πορτοκαλί σκέτο ή συνδυασμένο με κίτρινο ή ροζ, το έντονο πράσινο με το μπλε ή το φωτεινό ροζ με αποχρώσεις του φούξια, θα δώσουν στην εμφάνισή μας μια πιο glamorous εικόνα.
http://www.kouklares.gr/page4.php?post=10 


Δέρματα
ζώων και animal prints

Τσάντες πάνω στη ζώνη

Τσάντες με πολυχρωμίες

Τσάντες με διακοσμητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου