"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ !!! κ.Οδυσσέα Παπαδόπουλε

Αγαπητέ φίλε της «ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά»,
Μετά μεγάλης μας χαράς διαβάσαμε την επιστολή σας και διαπιστώσαμε ότι το θράσος σας δεν έχει όρια.
Γνωρίζουν βέβαια οι παροικούντες της Ιερουσαλήμ το ήθος και την αντίληψη σας για την πολιτική ως πεδίο ικανοποίησης προσωπικών σας φιλοδοξιών αλλά ειλικρινά δεν φανταζόμασταν τα όρια της προκλητικής σας συμπεριφοράς.
Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε τα λεγόμενα σας αλλά δυστυχώς οι πράξεις σας διαψεύδουν. Αναφέρεσθε στο μισθός σας ως αντιπροέδρου του Golf ότι δεν τον λαμβάνετε και σωστά κάνετε.
Δεν αναφέρεσθε όμως στο μισθό του ετέρου αντιπροέδρου ο οποίος φθάνει στα €2.500 μηνιαίως από τα €1070 που ήταν του προηγούμενου αντιπροέδρου του Golf κ. Ασλανίδη..  Σωστά?
Δεν αναφέρεσθε όμως ότι διπλασιάσατε τα έξοδα του GOLF (από 83.000€ σε 192.000€)
Πάμε παρακάτω για τις εγχειρίσεις που δυνητικά θα λαμβάνατε €2.500-3.000 μπράβο σας αλλά εσείς ο ίδιος πάνω σε παραλήρημα σας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας  λέγατε «Μία επέμβαση του Παπαδόπουλου στοιχίζει €2.500-€3.000 μία επέμβαση..» ( http://glyfada-news.blogspot.com/2011/04/2000-2000.html )
Πάμε τώρα στα σπουδαία.
Η κόρη σας 23 ετών!! (http://glyfada-news.blogspot.com/2011/05/2500-23.html ) είναι  η Διευθύνουσα σύμβουλος του Golf με μισθό 2.500€ !!! το μήνα. Απαντήστε μας λοιπόν:
α) Με ποια κριτήρια και με ποια διαδικασία αξιολογήθηκε η υποψηφιότητα της κόρης σας για τη θέση;
β) Υπήρξαν άλλοι συνυποψήφιοι ή απλά διορίσθηκε επειδή ήταν κόρη σας και επειδή εσείς προεκλογικά στηρίξατε τον κ. Κόκκορη;

Αυτά τα γνωρίζουν οι νέοι άνεργοι πτυχιούχοι του Δήμου μας, ένα κομμάτι των οποίων ψήφισε εσάς και τον νυν δήμαρχο;

Ο υιός του κ. Βάκκα συνεργάτη σας με ποιόν ακριβώς τρόπο  διορίσθηκε στο Golf;
 Μήπως λέμε Μήπως στα πλαίσια των όσων φέρεσθε να υπογράψατε...προεκλογικά; (αποκάλυψη,pressyou )
http://pressyou.blogspot.com/2011/03/blog-post_267.html 


το Φερόμενο ώς συμφωνητικό συνδιοίκησης δεν ξέρουμε αν είναι ΓΝΗΣΙΟ !!!
Αλλά ότι αναγράφεται σε αυτό ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΊ
ΤΥΧΑΙΟ ??? κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ???
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και επειδή ο κόσμος έχει σιχαθεί το ρουσφέτι, την αναξιοκρατία, τη φαυλότητα στους εκάστοτε διοικούντες απαντήστε μας σε αυτά τα ερωτήματα και έπειτα θα δεχθούμε καλόπιστα οποιαδήποτε κριτική σας.
Ps: Για τους αναγνώστες μας ξαναδιαβάστε τα ανταλλάγματα που περιέχονται στο φερόμενο μνημόνιο συνεργασίας. Τα συμπεράσματα δικά σας.. !!!!

2 σχόλια:

  1. oeo oeo parte to mnimonio kai fygete apo EDW!!!
    kai.... kata ta alla oi ergazomenoi sto GOLF einai aplirwtoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι η αλήθεια και που το ψέμα ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Γκολφ χωρίς αμοιβή..αλλά αναρωτιέμαι έχει την δυνατότητα να διπλασιάζει τους μισθούς και τα διοικητικά έξοδα χωρίς έγκριση χωρίς την σύννομη γνώμη όλων των μελών του Δ.Σ.και της αντιπολίτευσης?? και ένα άλλο ερώτημα γιατί ο Δήμος Γλυφάδας εφόσον έχει λεφτά περίσσεμα δεν πληρώνει τα χρέη του προς τρίτους όπως στην AVRA FARM τον Αβραμίδη είναι απλήρωτος 3 χρόνια έχει στείλει 2 επιστολές στον κο. Κόκκορη και έχει εξαπολήσει τα αδέσποτα εδώ γύρω από την πλατεία περί τα 10 και θα αφήσει και τα υπόλοιπα αν δεν πληρωθεί και περιφέρονται και τα κτυπούν τα αυτοκίνητα κατά άλλα ο Δήμος έχει λεφτά για αυξήσεις μισθών για διάφορες εκδηλώσεις ..και διπλασιασμό διοικητικών εξόδων? ας διαθέσει και ένα ποσό μέσα σ'ολα τα άλλα έξοδα για την φροντίδα των αδέσποτων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή