"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

SWAP στη Γλυφάδα. Ανακαλύψτε second-hand ρούχα & αξεσουάρ γνωστών σχεδιαστών σε δελεαστικές τιμές

ΕΓΚΑΙΝΙΑ SWAP
Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του καταστήματος swap στην Γλυφάδα την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 στις 6:00 το απόγευμα.

Η πλούσια συλλογή ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών ρούχων και αξεσουάρ του swap σας περιμένει για να ανακαλύψετε το νέο it κομμάτι που θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα σας.
O d.j Σωκράτης θα φροντίσει ώστε το κέφι μας να παραμείνει αμείωτο μέχρι το τέλος της βραδιάς!
Ένα νέο κατάστημα με designer second hand ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του στη Γλυφάδα. Το SWAPgo shopping in your closet είναι ένας φιλόξενος και ζεστος χώρος που θυμίζει μία ευρύχωρη και πολυτελή γκαρνταρόμπα και φιλοξενεί μοναδικά κομμάτια σχεδιαστών σε δελεαστικές τιμές.


Το SWAP παρέχει σε όλες τις fashionistas τη δυνατότητα να επιλέξουν δημιουργίες επώνυμων οίκων μόδας, όπως Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Burberry, Salvatore Ferragamo, Prada, Miu Miu, Christian Dior, Fendi, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Chloe, Juicy, Tods, Celine, Max Mara, κ.α. σε πολύ καλή κατάσταση. 

Η ιδέα ξεκίνησε όταν οι ιδιοκτήτριες Κλαίρη Πονηρού και Ντέμη Μπούτη, με πολλά χρόνια στο ενεργητικό τους στο εξωτερικό, ήρθαν σε επαφή με αυτό το concept στο Παρίσι και στο Λονδίνο και αποφάσισαν ότι είχε έρθει ο καιρός να δημιουργήσουν έναν τέτοιο χώρο στα νότια προάστια.

Πέρα από την ευκαιρία που το SWAP παρέχει να ανακαλύψετε μοναδικά designer κομμάτια τουλάχιστον 50% κάτω από την αρχική τους τιμή, μπορείτε να αφήσετε προς πώληση δικά σας ρούχα, τσάντες ή αξεσουάρ επώνυμων οίκων που γεμίζουν τις ντουλάπες σας χωρίς να τα φοράτε. Επίσης, στο SWAP θα μπορέσετε να βρείτε κομμάτια που είχατε επιθυμήσει να αποκτήσετε στο παρελθόν ή και συλλεκτικά κομμάτια που κυκλοφόρησαν μόνο μία σεζόν, π.χ. την CHANEL που δεν αγοράσατε πριν δύο χρόνια και τώρα δεν διατείθεται πλέον στην αγορά. Μία επίσκεψη στο SWAP θα σας λύσει κάθε απορία.

Άλλωστε, στο SWAP οι επιλογές είναι αμέτρητες. Από το φόρεμα που ψάχνατε για τις βραδυνές σας εξόδους, την ιδανική τσάντα για όλες τις ώρες, τη γούνα που επιθυμούσατε μία ζωή, μέχρι το νυφικό που πάντα ονειρευόσασταν, το SWAP τα έχει όλα.  


SWAP – go shopping in your closet
Λαοδίκης 34, Γλυφαδα 166 74
Τηλ. 210-8941100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου