"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Astir Beach σε Εξωτικούς Βραζιλιάνικους ρυθμούς (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Παγκόσμια Ημέρα ΠεριβάλλοντοςΘάλασσα και φυσικό περιβάλλον. Με μία κίνηση η εικόνα τους αλλάζει σε βάθος... Χτες Κυριακή  5 Ιουνίου, η Astir Beach έφερε τον κόσμο του φυσικού και του θαλάσσιου περιβάλλοντος της παραλίας μπροστά στα μάτια όλων όσοι θέλησαν να τον ανακαλύψουν.

                
 Από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα,  μικροί και μεγάλοι για να έστειλαν όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του Περιβάλλοντος και των Ωκεανών, αλλά και  απολαύσαν μία ολοήμερη πρόταση διασκέδασης σε ένα μοναδικό concept παραλίας.
Για μια ακόμη χρονιά, οι χορηγοί και οι συνεργάτες της Astir Beach. Επαγγελματίες δύτες από την Σχολή Aqua Divers Club θα βουτήξαν περιμετρικά της παραλίας και περισυλλέξαν όλα τα εχθρικά για το περιβάλλον του βυθού αντικείμενα, ενώ οι θαρραλέοι λουόμενοι  βιώσαν ένα ταξίδι στον βυθό της Astir Beach χωρίς χρέωση.



Ακολουθώντας το όραμα για μια νέα αντίληψη παραλίας, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον πολιτισμό και με προσανατολισμό στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, η ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με την νο1 εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, COSMOTE, και καλωσορίζει στην Astir Beach τον νέο χορηγό, την μάρκα-ηγέτη στην φροντίδα της επιδερμίδας ΝΙVΕΑ.

O Μέγας Χορηγός της παραλίας, η COSMOTE, θα  διασκέδασε με εξωτικούς βραζιλιάνικους ρυθμούς και παράλληλα απολαύσε επίδειξη Capoeira από τους Cordão de Ouro, και Limbo για όλους.Ο νέος χορηγός, η ΝΙVEA, σας καλεί στο NIVEA Lounge για μια μοναδική εμπειρία με δωρεάν υπηρεσίες και συμβουλές περιποίησης και ομορφιάς, ενώ ένα photobooth θα σας περιμένει να φωτογραφηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους, μια νέα πρόταση στο χώρο των παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, το «Παιχνιδαγωγείο», επιφυλάσσει πρωτότυπα παιχνίδια και εκπλήξεις.


http://www.facebook.com/event.php?eid=106969712726137&ref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου