"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

EAK ΓΛΥΦΑΔΑΣ, 10ήμερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ & ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
Φοίβης 14 & Α. Μεταξά - ΓΛΥΦΑΔΑ (Στάση τραμ- Κολυμβητήριο)

10ήμερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Α’ περίοδος:  16/6/2011 έως 29/6/2011
Β’ περίοδος:  30/6/2011 έως 13/7/2011

Αγαπητοί γονείς,
Τους καλοκαιρινούς μήνες, τα παιδιά, επιβάλλεται να αποτοξινωθούν από την καθημερινή και εξαντλητική προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη σχολική χρονιά.
Έτσι λοιπόν κι εφέτος θα συνεχισθεί το πρόγραμμα «Αθλητικής & Δημιουργικής  Απασχόλησης», μακριά από τον ήλιο και τη ζέστη και ασφαλώς με την επίβλεψη εμπειρότατων προπονητών και του γιατρού μας.
Διαθέτοντας τους κατάλληλους χώρους είμαστε βέβαιοι πως τα παιδιά, μέσα από δεξιότητες αθλητικές και δημιουργικές, θα μάθουν, θα χαρούν και θα διασκεδάσουν, σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.
Μπορείτε να στείλετε το παιδί σας σε εμάς γιατί έχουμε και την ικανότητα και τον τρόπο και την εμπειρία, ακολουθώντας χρόνο με τον χρόνο διεθνή πρότυπα Ευρωπαϊκών Camps.

 Σκοπός του προγράμματος είναι να δημιουργήσουν, τα παιδιά, το δικό τους πολυθεματικό ενδιαφέρον με οδηγό την έμπνευση και τη διάθεσή τους.
Στόχος μας είναι, το κάθε παιδί, μέσα από το παιχνίδι την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση, να οικοδομήσει τον χαρακτήρα και την παιδεία του ομαδικού πνεύματος για το «Ευ Αγωνίζεσθαι», αλλά και να το ενθαρρύνουμε, ώστε να αναδείξει το ταλέντο του και τι πραγματικά αγαπά.

Τα παιδιά θα γνωρίσουν διάφορα αθλήματα όπως: Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις, Κολύμβηση, Πόλο, Καταδύσεις, Τραμπολίνο, Χάντμπολ, Ποδόσφαιρο, κ. ά. παίζοντας διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια, στο κλειστό κολυμβητήριο και στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου.
Σε κάθε περίοδο, θα επισκεφθούμε το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ στο Μαρκόπουλο, όπου τα παιδιά θα γνωρίσουν με την βοήθεια των εκπαιδευτών, την Ιππασία, την Τοξοβολία και το Χόκεϊ επί χόρτου.

Πληροφορίες κάθε ημέρα στο τηλ.: 210-8943807 (16.00-20.00)

                                                   
Επιτροπή Διοίκησης

Ε. Α. Κ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου