"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Το τηλεοπτικό top 10 της σεζόν, Θρίαμβος για «Νησί» και Λαζόπουλο

Η σάτιρα, η μαγειρική και το αριστουργηματικό «Νησί» κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων τηλεθεατών ως επί το πλείστον τη φετινή σεζόν που οδεύει στο τέλος της. Νέες τηλεοπτικές συζητήσεις έφεραν στο προσκήνιο «Οι οικογενειακές ιστορίες» του Alpha, ένα οικονομικό προϊόν, με ανέλπιστη όμως τηλεθέαση.

Το ίδιο συνέβη και με τις «Real Housewives» που προκάλεσαν πολλά σχόλια γύρω τους, συμμετέχοντας σε μία εκπομπή που χαρακτηρίστηκε αν μη τι άλλο άκαιρη.


Μια έκπληξη ήρθε από τους Σάββα Μπούμπουρα και Δημήτρη Βλάχο, οι οποίοι μόλις είδαν τα νούμερα τηλεθέασης από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της εκπομπής φαρσών που ανέλαβαν στον ANT1, αναφώνησαν «Πλάκα κάνεις;».
Τα προγράμματα που εντυπωσίασαν αναλυτικά, έτσι όπως δημοσιεύονται στον «Ελεύθερο Τύπο», είναι:

-«Το Νησί» που κρατά το τρόπαιο των ρεκόρ τηλεθέασης της τελευταίας δεκαετίας, με 3,683.000 τηλεθεατές και 61,9% τηλεθέαση.

-«Ράδιο Αρβύλα»: Περισσότεροι από 1.127.700 τηλεθεατές παρακολούθησαν ανελλιπώς την εκπομπή από την αρχή μέχρι το τέλος σε καθημερινή βάση, με μέσο όρο 43,7% στους νέους 15-24 ετών.

-Κισμέτ: Τα τουρκικά σήριαλ εισέβαλαν για τα καλά στη ζωή μας με το Κισμέτ στον ΑΝΤ1 να κρατά την πρώτη θέση με συνολικό μέσο όρο τηλεθέασης 26,7% στα νεανικά κοινά.

-Master Chef: Το ριάλιτι μαγειρικής θεωρείται το πιο πετυχημένο πρόγραμμα μαγειρικής αφού κατοχύρωσε συνολικά 30,3% μέσο όρο τηλεθέασης.

-«Αλ Τσαντίρι»: Η καυστική πολιτική σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου εκτίναξε την τηλεθέαση στο 45,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, και 46,6% στα νεανικά κοινά.

-«Η ζωή της άλλης», «Τα μυστικά της Εδέμ»: Η ραδιούργα Ξένια κράτησε το ενδιαφέρον του 44,7% των τηλεθεατών, ενώ η παρέα της φεγγαρόπετρας κατάκτησε το 46,6% του τηλεοπτικού κοινού στο γενικό σύνολο.

-«Πάττυ»:Η σειρά-φαινόμενο, έγινε μανία στη χώρα μας και κέρδισε ανεξαιρέτως όλους τους λιλιπούτειους τηλεθεατές, αφού στις ηλικίες 4-14 ετών, υπήρξαν φορές που ξεπέρασε και το 70% της τηλεθέασης.

-«Dancing with the stars»: Το λαμπερό σόου χορού του ΑΝΤ1 βρίσκεται ήδη μέσα στη δεκάδα των προγραμμάτων με τις υψηλότερες τηλεθεάσεις της φετινής χρονιάς, με 1.992.000 τηλεθεατές και 39,3% μέσο όρο στο κοινό 15-44.

«Πρωινό mou»: Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πρωινή ψυχαγωγία της ζώνης 10-1 και βρέθηκαν στην πρώτη θέση, αποσπώντας συνολικά 23,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο.

http://www.newsbeast.gr/media/arthro/184462/thriamvos-gia-nisi-kai-lazopoulo/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου