"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Έρωτας Καλοκαίρι 2011, προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μπορεί οι έρωτες του καλοκαιριού να βασίζονται στον ενθουσιασμό και για αυτό να κρατούν λίγο, ωστόσο οι συναισθηματικές άμυνες το καλοκαίρι είναι πιο χαλαρές και όλοι μας μπορούμε να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές.
 Το Oroskopos.gr ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα για όλα τα ζώδια και σας προετοιμάζει για το ποιες θα είναι οι πιο καυτές ερωτικές μέρες του καλοκαιριού, ώστε να τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα!
Σκορπιός
Είναι γνωστό ότι ερωτεύεσαι με πάθος από την πρώτη ματιά και όταν απογοητεύεσαι δεν πάει να είναι καλοκαίρι, εσύ δεν δίνεις καμία σημασία και κλείνεσαι στο καβούκι σου. Ωστόσο φέτος όσες αντιστάσεις και να βάλεις, δεν θα γλιτώσεις τα βέλη του φτερωτού έρωτα!

Ο Ιούλιος ενδείκνυται για γνωριμίες και φλερτ και εκείνη την περίοδο είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου κάνει εξαιρετική εντύπωση. Τον Αύγουστο θα απολαύσεις έναν έρωτα όλο τρέλα, ωστόσο φύλαγε τα ρούχα σου για να σου μείνουν τα μισά, γιατί μπορεί απλά να είναι ένας εφήμερος καλοκαιρινός έρωτας. Τυχερή μέρα για έρωτα: Το θερμόμετρο του πάθους θα χτυπήσει κόκκινο στις 24 Ιουλίου! Προετοιμάσου ....
Δίδυμοι
Αυτό το καλοκαίρι το μόνο που ζητάς είναι διασκέδαση, διακοπές και φιλική παρέα! Έχεις αρκετές έγνοιες στο κεφάλι σου και δεν θέλεις να προσθέσεις ακόμα μία, για αυτό και προτιμάς την ελευθερία σου! Ωστόσο όσες φορές έχεις πει στη ζωή σου ότι δεν θέλεις δεσμεύσεις, τότε είναι που δεν κατάφερες να αντισταθείς σε έναν φλογερό έρωτα, που σε παρέσυρε σε μία ουσιαστική δέσμευση!  Έτσι λοιπόν και φέτος το καλοκαίρι, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου είναι ιδανικό για έρωτα, γνωριμίες, σχέση και πάθος! Ωστόσο δείξε προσοχή στα τέλη του Αυγούστου, γιατί εκείνη την περίοδο μία σχέση σου μπορεί να έχει άδοξο τέλος! Τυχερή μέρα για έρωτα: Ντύσου, στολίσου και ετοιμάσου στις 9 Ιουλίου να ζήσεις την πιο ερωτική μέρα του καλοκαιριού.
ΥδροχόοςΑυτό το καλοκαίρι σαν να μου φαίνεται πως θα σοβαρευτείς και θα σταματήσεις τα «τσιλιμπουρδίσματα» με φλερτ και νέες γνωριμίες και θα αφιερωθείς αποκλειστικά και μόνο σε ένα πρόσωπο. Το ξέρω πως δεν σου αρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά φέτος το καλοκαίρι θα κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και για μία ακόμα φορά θα πρωτοτυπήσεις!  Από τα τέλη του Ιουλίου και για όλη τη Διάρκεια του Αυγούστου, η Αφροδίτη που θα βρίσκεται απέναντί σου (στο Λέοντα) θα σε κάνει να περάσεις αξέχαστα!
Τυχερή μέρα για έρωτα: Θα ζήσεις όμορφες ερωτικές στιγμές στις 26 Ιουλίου.
ΙχθείςΤον Ιούλιο θα ζήσεις και εσύ το δικό σου ερωτικό παραμύθι! Ένα όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα και θα σε κάνει επιτέλους να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια.  Γνωριμίες που θα ξεκινήσουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σε βοηθήσουν να βρεις το άλλο σου μισό! Τυχερή μέρα για έρωτα: Στις 8 Ιουλίου το ταίρι που πάντα ονειρευόσουν θα κάνει εμφάνιση στη ζωή σου!

Για τα υπόλοιπα ζώδια ακολούθησε το LINK:
http://oroskopos.gr.msn.com/topviewsdetails.aspx?cnt_id=7083&pb=1&tp=3 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου