"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Wellness Weekends on the Beach με το Nestea πράσινο τσάι , χωρίς ζάχαρη

 
Σάββατο 18- Κυριακή 19 Ιουνίου στην παραλία Balux, the house project στον Αστέρα Γλυφάδας & Σάββατο 25- Κυριακή 26 στην παραλία La Cabana στον Άλιμο
 Το περιοδικό «Fitness& Spa-ΑLL ABOUT WELLNESS» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον Ιούνιο ένα ξεχωριστό event, σε δύο από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής, σε δύο διαφορετικά Σαββατοκύριακα. Στο Balux ( Αστέρας Γλυφάδας) 18-19 Ιουνίου , και στο La Cabana (Άλιμος), 25-26 Ιουνίου.


Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει το κοινό της παραλίας σε επαφή με ...δράσεις που προάγουν την καλή φυσική κατάσταση ,την άσκηση, την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για υπηρεσίες και προϊόντα, που είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα τους για την καλοκαιρινή σεζόν και να κερδίσουν υπέροχα δώρα παίρνοντας μέρος σε διασκεδαστικούς διαγωνισμούς.

Το πρόγραμμα
Έμπειροι επαγγελματίες από κάθε χώρο , θα παρουσιάζουν μέσα από διασκεδαστικές δράσεις, τρόπους, για να έρθουμε σε επαφή με το σώμα και το νου μας, μετατρέποντας την παραμονή μας στην παραλία σε μοναδική εμπειρία.
Η παγκόσμια εταιρία RADICAL FITNESS θα μας δείξει τα καινοτόμα προγράμματα U BOUND, άσκηση και διασκέδαση με τραμπολίνο, FIGHT DO, το απόλυτο πρόγραμμα στα shadow boxing, ένας έξυπνος συνδυασμός ειδικών πολεμικών τεχνικών και μουσικής και OXIGENO, μουσική και χορογραφία στο απόλυτο μίγμα Pilates – Yoga – Tai Chi. Η Χρύσα Φραγκοπούλου θα μας ξεσηκώσει με το Zumba. Θα κάνουμε Dynamic Yoga με τη Σόφη Πασχάλη. Θα χορέψουμε Dumba, με τη Λούση Κωνσταντινίδου, έναν tribal χορό με στοιχεία Oriental, Hip hop & R n’B . Οι AthensTrainers Team θα μας γυμνάσουν με το "GO GREEN" BOOTCAMP TRAINING, ένα ταξίδι στον "μικρό κόσμο" της γυμναστικής με υπόσχεση την πρόκληση, τον ιδρώτα και μια βουτιά στη θάλασσα με το “AQUA FUN”. Για τη χαλάρωση σώματος και νου θα κάνουμε Yoga με την Νίκη Πετρουλάκη και την ομάδα ASANA. Κι επειδή άσκηση και διατροφή πάνε μαζί, η διαιτολόγος Μένια Καρανάσιου θα πραγματοποιήσει λιπομετρήσεις και θα μας δώσει χρήσιμες συμβουλές για ισορροπημένη διατροφή,στο Fitness & Diet Corner. Το καλοκαίρι, έχει τις δικές του απαιτήσεις στο μακιγιάζ. Η Orιflame θα μας μάθει τα μυστικά του μακιγιάζ της παραλίας και θα φροντίσει για το manicure μας.
Τέλος θα χαλαρώσουμε με συνεδρίες massage- ρεφλεξολογίας από τη Μυρτώ Χιονά.

Σας περιμένουμε !

Μέγας Χορηγός είναι το Nestea, πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη.

Χορηγοί είναι τα Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Barilla, τα δημητριακά Fitness της Nestle και η εταιρία καλλυντικών Oriflame.

Υποστηρικτές είναι η εταιρία RADICAL FITNESS και το γυμναστήριο PEAK Fitness.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμό Λάμψη 92,3, οι εφημερίδες City Press και Free Sunday, το περιοδικό Fitness & Spa- ALL ABOUT WELLNESS και το site http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.miss.gr%2F&h=0e176

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου