"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Εβδομαδιαία πρόβλέψη για όλα τα ζώδια απο τον Γιώργο Πανόπουλο STARDOME

Από τον Γιώργο Πανόπουλο
(προβλέψεις από 13/6)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Ακόμα κι αν οι θαυμαστές δεν κάνουν ουρές έξω από το καμαρίνι σου για ένα αυτόγραφο, ο γωνιακός Δίας στον 7ο οίκο σου σού κάνει γνωστό ότι έχεις ένα ισχυρότατο σύστημα υποστήριξης για αρκετούς μήνες. Την ίδια στιγμή ο Κρόνος  και ο Άρης σου κάνουν επίσης γνωστό και μάλιστα οι συγκεκριμένοι με πιεστικό τρόπο, ότι για να προχωρήσεις χωρίς πατερίτσες και χρεωστικά υπόλοιπα με το παρελθόν (πρόσφατο και απώτερο) θα πρέπει να ανοίξεις ξανά δίαυλους επικοινωνίας με πρόσωπα που δεν μπορείς να αποφύγεις ή που στιγμιαία παγώσατε για διάφορους λόγους,  όπως και να περιορίσεις τα συμφέροντά σου και πάνω από όλα να εννοείς ότι λες, προγραμματίζεις, δηλώνεις, ή  υπόσχεσαι γιατί  αυτοί που σε ενδιαφέρουν κρατάνε πρακτικά που θα σού δείξουν αν δεν.
    
  *Να θυμίσω κάτι που πιθανόν και διαισθητικά να γνωρίζετε: ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω από τις εκλείψεις είναι σημαντικά. Ειδικότερα: οτιδήποτε σοβαρό ξεκινάει μια (1) εβδομάδα πριν την έκλειψη θα έχει απροσδόκητα αποτελέσματα, αποτελέσματα που δεν είχες υπολογίσει. Οπότε εάν είναι δυνατόν ανάβαλε σημαντικές αποφάσεις και ξεκινήματα για μία (1) εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της έκλειψης που θα εμφανιστούν νέες πληροφορίες, που το παζλ θα συμπληρωθεί για να έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα έτσι ώστε η δράση σου και τα βήματά σου να είναι σταθερότερα και πιο σίγουρα.
Πάμε πάλι: εάν πρέπει να να δράσεις, να πάρεις μια καθοριστική απόφαση που θα σε δεσμεύσει μακροχρόνια μια εβδομάδα πριν την έκλειψη να έχεις υπόψη σου ότι τα δεδομένα, οι κινήσεις, τα σχέδια θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολύ ώστε να καταφέρεις το στόχο σου. Γεγονότα που συμβαίνουν μια εβδομάδα μετά την έκλειψη είναι επίσης σημαντικά αλλά οι πιθανότητες να αλλάξουν ουσιαστικά, μειώνονται στο ελάχιστο.

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου