"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
"Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΝΟΚ ΑΟΥΤ Λεβετσοβίτη στον Κόκκορη


Ανεξαρτητοποιήθηκε (επιτέλους) όπως είχε διαρρεύσει πολλές φορές στο παρελθόν , ο Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κοκκορη κ. Αγγελατος Δ. λόγω διαφωνίας του με την πολιτική που ασκεί ο δήμαρχος και όχι επειδή έπαψε να είναι Αντιδημαρχος από τις αρχές του έτους !
Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν όταν από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, ο Ν. Λεβετσοβίτης (πρώην Αντιδήμαρχος) που είναι και Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών , αντέδρασε στις άδειες πλανόδιου εμπορίου στηρίζοντας τις πάγιες θέσεις του εμπορικού Συλλόγου .
Η επόμενη κόντρα Κόκκορη - Λεβετσοβίτη προέκυψε στο στο θέμα των προσλήψεων μέσω ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
Ο Λεβετσοβιτης υποστηριζομενος από την πλειοψηφία της Αντιπολίτευσης ζήτησε να αναβληθεί το θέμα λόγω ανύπαρκτης εισήγησης και να επανέλθει σε άλλο συμβούλιο με ολοκληρωμένη & αναλυτική εισήγηση. Ωστόσο η δημοτική πλειοψηφία απέρριψε το αίτημα .
Ο Δήμαρχος φανερά εκνευρισμένος με τον Λεβετσοβιτη που ανέδειξε την έλλειψη εισήγησης ακόμη και στο τελευταίο θέμα που αφορούσε τη δαπάνη για τα εγκαίνια του παλαιού δημαρχείου , σηκώθηκε να φύγει , αλλά επέστρεψε αμέσως και το θέμα ψηφίστηκε.
Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές , οι τόνοι θα ανεβαίνουν και δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλους διαξιφισμούς ανάμεσα στο δήμαρχο Κ. Κόκκορη & τον Αντιπολιτευόμενο Ν. Λεβετσοβίτη.

www.otanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου